Kategorier

More information

Focal Sib-T JetBlack

Focal Sib-T JetBlack

Focal Sib-T er en 70/100V installasjonshøyttaler med usedvanlig god lyd, og to elementer i et kompakt format på kun 142mm x 247mm x 164mm. Bass/mellomtone elementet er av Polyflex-materiale og sammen med Mylar-diskanten har du her en installasjonshøyttaler med hi-fi kvaliteter. Satt i 30W/100V vil den klare 105dB lydtrykk målt på en meter. Noe som vil være mer enn tilstrekkelig for de fleste lydbehov i en fast installasjon, eksempelvis kaffebarer, butikker, restauranter og tilsvarende.

Lagerstatus: På lager

Kun 1 igjen

kr 1 920,00
ELLER

Detaljer

Focal Sib-T er en smekker installasjonshøyttaler for 70/100V installasjon. Sib-T kan monteres på vegg eller i tak, liggende på siden eller opp/ned. Mange muligheter. Sib-T har Focal´s typiske klangmessige preg, og den vil utmerke seg lydmessig i sammenligning med tilsvarende typiske installasjonshøyttalere. Her slipper du hard diskant og gneldrete mellomtone, og Sib-T evner å få frem den musikalske varme og et engasjerende lydbilde tross sin begrensede størrelse.

Er du innom en av kaffebarene til Espresso House er det god sjanse for at musikken du hører kommer fra en Sib-T. Det låt temmelig fint, gjorde det ikke?

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)