Kategorier

More information

Focal Dome 5.1 diamond black

Focal Dome 5.1 diamond black

Et utsøkt hjemmekino anlegg med 5 passive satelitter og 1 aktiv sub-woofer. Denne siste generasjonen Dome-høyttalere er bestykket med FLAX-elementer, som også benyttes i den flotte Aria-serien. Her er Focal´s lydmessige arv godt ivaretatt, og du får et meget homogent og musikals anlegg som ikke bare gir autensitet til gode filmopplevelser, men også et anlegg som leverer musikalske godbiter med velklingende bravour! De myke linjene i høyttalerne er et hvert design-hjem verdig. Og selv om satelittene er små, er de bestykket med noen av Focal´s fineste elementer. Vi anbefaler Focal Dome til film- og musikkelskere.

Lagerstatus: På lager

kr 18 990,00
ELLER

Detaljer

Focal er kjent for å lage noen av de absolutt beste høyttalerkonstruksjonene i verden, så de var ikke så rent lite prestisje som stod på spill da de valgte å lage et kompaktsystem.

Dome er et ultrakompakt høyttalersystem tilgjengelig i stereo- og 5.1 hjemmekinokonfigurasjon, med subwoofer. Selv om utrykket high end nå er noe utvannet mener vi Focal er godt innenfor marginene når de kaller sitt Dome-system for high end minihøyttalere. Her er det benyttet avansert teknologi og kostbare materialer for å kontruere noe som er navnet verdig, med en ytelse som går langt utenpå hva størrelsen skulle tisi.

Selve høyttalerene (og subwooferen) er konstruert av støpt aluminium, for maksimal rigiditet, minimal størrelse og best mulig lyd. Høyttalermembranene er hentet fra Focals mer påkostede serier hvor den inverterte diskantdomen etter hvert har blitt synonym med glimrende spredning og oppløsning, to veldig viktige kriterier for plasseringsvennlighet og ytelse. Som alle Focals produkter er alt laget "in house" på Focals fabrikk i Frankerike for å ha 100% kontroll på kvalitet og utførelse.

Designmessig er Dome definisjonen av et moderne, diskret og elegant system, med utallige plasserings- og monteringsmuligheter. Høyttalerene leveres på en dreibar fot for vegg- tak eller hylleplassering, men kan også monteres på de meget stabile gulvstativene av støpt aluminium (tilleggsutstyr).

Lydmessig imponerer Dome stort med et særdeles oppløst, kraftig og fyldig lydbilde som virker sjokkerende stort og homogent. Som i de beste høyttalerkonstruksjonene er det vanskelig å plassere høyttalerene i lydbildet; musikken bare er der.

Focal Dome er vårt beste kompaktsystem. Eksepsjonellt god ytelse, til en gunstig pris.

Teknisk informasjon

  • 2 way speaker
  • Focal sound with advanced technologies
  • Integrated speaker: in wall, in ceiling, on furniture or standing
  • High Gloss Lacquered Aluminium body
  • Made in France

Availlable colours:

  • Diamond White Diamond White
  • Diamond Black Diamond Black
  • Imperial Red Imperial Red

 

Type: 2-way compact sealed speaker.
Drivers 4" (10cm) Polyglass mid-bass.
1" (25mm) Al/Mg inverted dome tweeter.
Frequency response: (±3dB) 80Hz - 28kHz
Low frequency point: (-6dB) 72Hz
Sensitivity (2.83V/1m): 88dB
Nominale impedance: 8Ohms
Minimum impedance: 4Ohms
Crossover frequency: 2500Hz
Recommended amplifier
power: 25 - 100W
Dimensions: 172x144x143mm
Net weight:   1.9kg (satelite) 8.2kg (Dome sub)