Kategorier

More information

Naim Nait 5si

Naim Nait 5si

Når man som high-end lydprodusent har man mange kvaler når man skal lage et innstegsprodukt. Hvor skal listen ligge, hvilke kompromiss kan man gå med på? La all tvil komme Naim til gode, med Nait 5si har teamet i Salisbury strukket seg så langt som strikken bærer for å gi deg suveren Naimlyd til innstegspris! NB! Dette er bestillingsvare. Beregn noen dagers leveringstid (men det er verdt å vente)!

Lagerstatus: På lager

kr 14 995,00
ELLER

Detaljer

Med tunge 2x 60 "Naimwatt" har du muskler nok til å traktere også mer krevende gulvstående høyttalere. Lyden er stor, kjapp og rytmisk kontrollert med et fundament som kan gi deg enorm glede med tyngre elektronisk musikk eller filmopplevelser og dramatikk på konsertfilm. Ekstra hyggelig er det da at Naim har påspandert en prosessorinngang som går forbi volumkontrollen så den kan brukes som effektforsterker i et surroundoppsett. (Alle Naim integrerte og forforsterkere inkludert Uniti har prosessorinngang). Egen hodetelefonforsterker av høy kvalitet gjør også privat lytting til en drøm.

Målet til Naim med Nait 5si er å introdusere flest mulig til high-end forsterkning og den vil transportere deg til hjertet av musikken med engasjerende dynamisk lyd du kan være stolt av å invitere hjem til!

Teknisk informasjon

AUDIO INPUTS
Input Level Suitable for 2V sources (0.5 to 5.0V)
Input Sensitivity 170mV
Analogue Inputs 2 x DIN/RCA pair, 2 x RCA pair

AUDIO OUTPUTS
Line Outputs Fixed (level) HDD (RCA pair)
170mV, 470Ω
Headphone Outputs 1⁄4 inch (6.35mm) TRS Socket

SPEAKER OUTPUTS
Power Output 60W per channel into 8ohms,
90W per channel into 4ohms

CONNECTIVITY
Remote Control Infra-Red (RC5)

USER CONTROL INTERFACE
Front Panel Volume control and front panel buttons

PHYSICAL
Dimensions 70 x 432 x 301mm (H x W x D)
Weight 6.4kg
Supplied With NARCOM-4 remote control