Kategorier

More information

Casio Privia PX160GD

Casio Privia PX160GD

Det nye klaviaturet på PX160GD er intet mindre enn revolusjonerende. Det er laget av ibenholt og elfenbensimitasjon samt en forsiktig teksturert overflate for perfekt grep og trefølelse i tangentene. Tre sensorer pr tangent og hele 16256 punkters dynamiske nivåer gir deg et digitalpiano med virkelighetstro følelse.

Sendes direkte fra fjernlager til døren!

Lagerstatus: På lager

kr 5 695,00
ELLER

Detaljer

Revolusjonerende klaviatur
Klaviaturet er laget av ibenholt og elfenbens-imitasjon samt en forsiktig teksturert overflate for ¬perfekt grep og trefølelse i tangentene. Mekanikken leser av anslagene med fantastiske 16.256 dynamiske nivåer, med hjelp av 3 sensorer per tangent! Dette gir en helt uovertruffet dynamikk, og bidrar til en musikals presisjon man tidligere bare har drømt om! Må prøves!

AiR lydkilde
Nyutviklet patentbeskyttet lydkilde. Flerdimensjonell Acoustic and intelligent Resonator lydkilde med 128 stemmers polyfoni. Mange innovasjoner, med flere nye patenter gjør at Casios nye AP- og PX-serie lyder helt fantastisk!

Nye og bedre høyttalere
To stykker nye 8W høyttalere for å få en enda bedre og klarere lyd. Høyttalerne er vinklet både mot den som spiller og ut mot et eventuell publikum. MIDI-port via USB Praktisk Plug & Play gjør at du enkelt kan koble PX-160 til en hvilken som helst datamaskin uten å måtte installere drivere.

Line out / Ekstern høyttalerutgang:
En stor nyhet er at PX-160 har line out slik at du kan koble det til eksterne høyttalere. Ideelt på scenen, i øvingslokalet, studio eller om du vil ha mer lyd hjemme. Takket være line out og gode høyttalere på både framsiden og baksiden har lydopplevelsen blitt forbedret enormt på nya PX-160, både for den som spiller og for publikum.