Kategorier

More information

Mackie Freeplay Total

Mackie Freeplay Total

FreePlay er en 300 watt stereo bærbar PA med innebygget 4-kanals mixer. Den har innebygget Bluetooth og kan kjøres enten med nettkabel eller batterier. Du kan streame musikk fra en hvilken som helst smarttelefon, nettbrett eller en annen Bluetooth enhet og spill av på Freeplay direkte via Bluetooth. Med batteridrift gir det opptil 10 timer med musikk på en lading med Lithium-Ion batteripakken (ekstrautstyr). Kun 5 kilo vekt tilsier at dette er noe du kan ha med deg overalt. Kjøper du med den tilpassede Freeplay-Bag´en og det oppladbare lithiumbatteriet, har du alt du behøver for å gjøre en mobil opptreden!

Inkludert i prisen:

  • 1 x Mackie Freeplay, art.nr: 101468
  • 1 x Freeplay Bag, art.nr: 101469
  • 1 x Lithium batteri (10 timer drift på en ladning), art.nr: 101470

Lagerstatus: Utsolgt

kr 4 950,00

Detaljer

BRUKSOMRÅDER:

Liveopptreden
Freeplay er laget for liveopptreden. Du kan spille med backing spor via Bluetooth koblet til enheten samt trådløst styre alle Mic nivåer, EQ og 16 digitale effekter via Freeplay connect appen.

Presentasjoner
Freeplay er perfekt for alle firma arrangement der et lett, kompakt oppsett kreves. Freeplay er perfekt for skoler, restauranter, barer og hoteller. Batteridrift gjør den ideell for bruk i mobile arrangementer utendørs.

Avspilling av musikk
Bluetooth musikk streaming gjør enhver hendelse til en fest ved hjelp av din favoritt app eller musikkbibliotek. Velg din musikk og styr alt fra hvor som helst i rommet.
Ønsker du en karaokekveld? Med Freeplay kan du koble inn to mikrofoner. Perfekt for bryllup, bursdager eller grillkvelder utendørs.Teknisk informasjon

Acoustic Performance
Frequency Response (–10 dB): 65 Hz – 20 kHz
Frequency Response (–3 dB).   80 Hz – 20 kHz
Max peak SPL (@ 1m calculated):    114 dB
Crossover Point:  3.0 kHz
Dispersion: 90 ̊

Mer teknisk informasjon kan du laste ned her.


Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)