Kategorier

More information

TC Electronic BodyRez

TC Electronic BodyRez

Akustiske gitarer er ofte utstyrt med en pickup som sitter under stolen på gitaren. Dessverre så låter de sjeldent så stort og fint som gitaren din gjør akustisk. Med BodyRez så trenger du bare å skru på en knapp for at det skal bli bedre. Selv om BodyRez fremstår veldig enkel med kun en knapp så er det masse som skjer under panseret. Et stort antall forprogrammerte filtre jobber i kombinasjon med kjapp kompresjon for å gi liv til din forsterka lyd. Lyden oppfattes mer tilgivelig, flatterende og organisk. Du bestemmer selv mengden BodyRez du vil bruke. Bruk bare litt for å få subtil kompresjon eller kjør på og gjøre lyden din diger. Test den gjerne sammen med Triton Audio BigAmp, så garanterer vi at du får den beste lyden du noen gang har hatt i din akustiske piezo-mikrofon.

Lagerstatus: Utsolgt

kr 1 125,00

Detaljer

BodyRez - Acoustic Pickup Enhancer
En akustiskgitar låter stort! Dessverre så klarer ikke mange pickupsystem å gjenskape den store tredimensjonale lyden gitaren har. Med BodyRez er det som å ha med sin egen lydtekniker som til enhver tid sørger for at du låter best mulig, samtidig som den minimerer potensielle feedback problemer.

Selv om BodyRez fremstår veldig enkel med kun en knapp så er det masse som skjer under panseret. Et stort antall forprogrammerte filtre jobber i kombinasjon med kjapp kompresjon for å gi liv til din forsterka lyd. Lyden oppfattes mer tilgivelig, flatterende og organisk.

Du bestemmer selv mengden BodyRez du vil bruke. Bruk bare litt for å få subtil kompresjon eller kjør på og gjøre lyden din diger.

BodyRez lar deg konfigurere Bypass-fotbryteren slik at du minimerer feedback brumming i bunn. I tillegg så kan du mute lyden når du holder fotbryteren nede.

Den er utrolig kompakt og den leveres med strømadapter. Selvsagt er det en true bypass pedal, men denne tror vi ikke du kommer til å slå av når du først har slått den på. Dette er en pedal alle som spiller akustisk gitar må ha!

Nøkkelfunksjoner:

  • Studiokvalitets akustisk gitarlyd
  • Innebygd feedback-undertrykkelse
  • Kompakt utførelse
  • True Bypass
  • 9V strømadapter inkludert

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)