Kategorier

More information

Beyerdynamic DT770 Pro 80

Beyerdynamic DT770 Pro 80

Beyerdynamic DT770 Pro 80 er en lukket hodetelefon som egner seg godt til studiobruk. Dette er en av Norges mest solgte hodetelefoner, og med svært behagelige velurputer kan du jobbe lenge med disse. Frekvenskurven er litt "smilende" og ikke helt nøytrale, men de låter veldig fint og mange liker nettopp denne lydkarakteren.

Leveres fra fjernlager. Beregn et par, tre dagers leveringstid.

Lagerstatus: På lager

kr 1 479,00
ELLER

Detaljer

Beyerdynamic DT770 Pro 80 er en hodetelefon fra Beyerdynamic med lukket design, noe som gjør at det ikke lekker så mye lyd ut til omgivelsene og forstyrrer de som er rundt når man lytter til musikk. DT770 Pro 80 har bassrefleksteknologi som gjør at de har en forbedret bassgjengivelse. DT770 Pro er komfortable i bruk, mye takket være de myke øreputene i velour som gjør at man kan bruke hodetelefonene i mange timer uten å bli sliten.

Hodetelefonene har en robust konstruksjon, og alle delene kan byttes ut ved behov. Den leveres med en hendig oppbevaringspose for transport. Det beste ved hodetelefonene er naturligvis lydkvaliteten. Her har du en markant og detaljert bass som er perfekt balansert mot de andre frekvensene. Dette er ikke hodetelefonene for deg som alltid vil ha mer bass på alt. Hvis du derimot liker riktig, klar og detaljert bass er det bare å løpe og kjøpe!

Beyerdynamic DT770 Pro 80 har en motstand på 80 ohm, dette betyr at de krever litt av utstyret som skal drive hodetelefonene og egner seg derfor godt til lytting ved opptak i studio. Vi vil imidlertid anbefale Focal Spirit Professional dersom du primært skal mikse lyd, da sistnevnte har en mer nøytral gjengivelse.