Kategorier

More information

ServiceKollegiet

ServiceKollegiet

Studiolyd Distribusjon AS introduserer herved et tett samarbeid med ServiceKollegiet, slik at alle våre kunder kan få den beste hjelpen i markedet dersom uhellet er ute og noe av ditt lydutstyr må repareres. ServiceKollegiet er et elektronikkverksted med svært erfarne serviceteknikkere som har tilsammen 40 års bakgrunn i serviceyrket, og har et svært godt nettverk i forhold til å skaffe deler til hva det måtte være. ServiceKollegiet har presset prisene på lydservice, og vi mener du vil få en positiv overraskelse ved å henvende deg til oss. Har du kjøpt ditt produkt gjennom Studiolyd eller noen av våre forhandlere, kan du sende en henvendelse på service@studiolyd.no. Om dette er utstyr som er anskaffet via andre kanaler, kan du sende en melding til service@servicekollegiet.no

Lagerstatus: På lager

kr 0,00
ELLER

Detaljer

ServiceKollegiet utfører elektronikkservice på all elektronikk relatert til lyd. Vi kan også hjelpe til med eldre produkter som andre har gitt opp. Ved en henvendelse til oss vil vi alltid gi deg en estimert pris, og dersom estimatet skulle vise seg å være feil vil vi ta kontakt før vi eventuelt utfører fordyrende reparasjoner.

I tillegg til vanlige reparasjoner kan vi også hjelpe deg med produksjon av spesialkabler, sy sammen rackløsninger til scene og studio, samt mange andre lydrelaterte oppdrag.

Ønsker du å installere høyttalere på badet eller i flere rom i heimen, kan vi også hjelpe deg med dette. Send oss en e-post og spør. Det er gratis!